Conferinta pentru Dezvoltatori Worldwide a Apple revine pe 10 iunie 2024.
Tehnologie

Conferinta pentru Dezvoltatori Worldwide a Apple revine pe 10 iunie 2024.

Conferința Anuală pentru Dezvoltatori Worldwide (WWDC) a Apple va fi găzduită online în perioada 10-14 iunie 2024. Dezvoltatorii și studenții vor avea oportunitatea să sărbătorească în persoană la un eveniment special la Apple Park în ziua de deschidere.

Gratuit pentru toți dezvoltatorii, WWDC24 va evidenția cele mai recente progrese în iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS. În cadrul angajamentului continuu al Apple de a ajuta dezvoltatorii să-și îmbunătățească aplicațiile și jocurile, evenimentul le va oferi, de asemenea, acces unic la experți Apple, precum și insight-uri despre noi instrumente, cadre de lucru și caracteristici.

„Suntem atât de entuziasmați să ne conectăm cu dezvoltatorii din întreaga lume pentru o săptămână extraordinară de tehnologie și comunitate la WWDC24”, a declarat Susan Prescott, vicepreședintele pentru Relațiile cu Dezvoltatorii la Apple. „WWDC este despre partajarea de idei noi și oferirea dezvoltatorilor noștri uimitori instrumente și resurse inovatoare pentru a-i ajuta să creeze ceva și mai minunat.”

Dezvoltatorii și studenții vor putea descoperi cele mai recente software-uri și tehnologii Apple urmărind discursul de deschidere și vor putea experimenta WWDC24 pe parcursul săptămânii pe aplicația Apple Developer, site-ul Apple Developer și YouTube. Conferința din acest an va include sesiuni video și oportunități de interacțiune cu designerii și inginerii Apple și de a se conecta cu comunitatea mondială de dezvoltatori.

WWDC24 va include și o experiență în persoană pe 10 iunie care va oferi dezvoltatorilor oportunitatea de a urmări discursul de deschidere la Apple Park, de a întâlni membrii echipei Apple și de a participa la activități speciale. Locurile vor fi limitate, iar detalii despre cum să aplicați pentru a participa pot fi găsite pe site-ul și în aplicația Apple Developer.

Apple este mândru să susțină noua generație de dezvoltatori prin intermediul Swift Student Challenge, unul dintre multele programe Apple care urmăresc să ridice următoarea generație de dezvoltatori, creatori și antreprenori. Pe 28 martie, aplicanții din acest an vor fi notificați cu privire la statutul lor, iar câștigătorii vor putea aplica pentru experiența în persoană la Apple Park. Cincizeci de câștigători distinși, recunoscuți pentru contribuțiile lor remarcabile, vor fi invitați în Cupertino pentru o experiență de trei zile.

Apple va împărtăși informații suplimentare despre conferință înainte de WWDC24 prin aplicația Apple Developer și site-ul web.