Exploreaza Galaxy AI pe aplicatia Try Galaxy, disponibila acum pentru utilizatorii Samsung Galaxy.
Tehnologie

Exploreaza Galaxy AI pe aplicatia Try Galaxy, disponibila acum pentru utilizatorii Samsung Galaxy.

Era mobilei AI a sosit, iar adoptatorii timpurii sunt deja în fruntea celei mai recente inovații. Samsung a făcut actualizări semnificative la aplicația Try Galaxy pentru a oferi Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist și Circle to Search with Google – astfel încât cei încă indeciși să poată experimenta Galaxy AI fără a-și schimba telefoanele.

Anterior adaptată utilizatorilor iOS, aplicația Try Galaxy este acum disponibilă pe toate dispozitivele Android, inclusiv modelele Galaxy, pentru prima dată. Aceasta înseamnă că mai mulți utilizatori pot explora cele mai recente caracteristici ale seriei Galaxy S24 și One UI 6.1.

Având în vedere toate acestea, poate fi momentul potrivit să încerci Try Galaxy… să vezi ce poate oferi.

Ce e nou: Explorează Galaxy AI prin widgeturi și tutoriale

Aplicația Try Galaxy actualizată simulează experiența de a privi ecranul de start al unui Galaxy S24 real. Odată ce utilizatorii intră în aplicație, tutorialele și conținutul interactiv îi ajută să navigheze în cea mai recentă interfață.

Noul widget de pe a doua pagină a ecranului de start prezintă caracteristicile de bază alimentate de AI ale seriei Galaxy S24 și instrumentele avansate de cameră. Utilizatorii pot apăsa pe fiecare element pentru a viziona scurte videoclipuri demonstrative care explică caracteristicile și modul în care sunt aplicate în viața de zi cu zi. Bifurile apar lângă elementele completate pentru ca utilizatorii să-și poată urmări progresul.

Iată o prezentare generală a noilor caracteristici AI evidențiate în widget:

  • Live Translate: Comunică fără bariere lingvistice folosind funcția de traducere în timp real, bidirecțională, integrată în aplicația nativă. Obține cu ușurință legătura cu șoferii de ride-share sau fă o rezervare la un restaurant într-o țară străină cu traduceri vocale și textuale ale apelurilor telefonice, suportate în 13 limbi.
  • Note Assist: Ia notițe ca de obicei, dar acum primești rezumate AI generate instant pentru a ajuta la simplificarea și organizarea notelor. Transformă paragrafele dense în puncte și titluri pentru o revizuire ușoară. Funcția permite formatare automată, verificare ortografică și traduceri.
  • Chat Assist: Rafinează tonul oricărui mesaj text pentru ocazie, variind de la profesional la casual. Trimite agende de întâlnire bine conturate șefului și vorbește cu prietenii internaționali în spaniolă. AI integrat în tastatura Samsung poate traduce și mesaje în timp real în 13 limbi, astfel încât utilizatorii să poată comunica mai bine peste barierele culturale și lingvistice.
  • Photo Assist: Obține fotografia perfectă cu ajutorul Generative Edit, o unealtă AI care permite utilizatorilor să redimensioneze, repoziționeze sau chiar să elimine obiecte în fotografii. Reglează compoziția unei fotografii într-o clipă cu Edit Suggestion. Folosește Erase Reflection pentru a elimina automat umbrele nedorite și reflexiile de lumină.
  • Circle to Search with Google: Cu un gest circular, caută orice afișat pe ecran fără a schimba aplicațiile. Când utilizatorii văd ceva ce le place într-o postare de social media, pot pur și simplu să apeleze butonul de acasă și să tragă un cerc în jurul imaginii pentru a obține rezultate de căutare instantanee și utile despre elementul dorit. În funcție de locație, vor fi furnizate prezentări generative alimentate de AI.