[MWC 2024] Samsung deschide era smartphone-urilor AI si prezinta Galaxy Ring la MWC Barcelona 2024
Tehnologie

[MWC 2024] Samsung deschide era smartphone-urilor AI si prezinta Galaxy Ring la MWC Barcelona 2024

Cel mai mare eveniment mondial din domeniul comunicațiilor mobile, Mobile World Congress 2024 (MWC 2024), a debutat pe 26 februarie (ora locală) în Barcelona, Spania.

Având tema principală „Viitorul Întâi”, MWC abordează unele dintre cele mai importante subiecte din tehnologie și prezintă diverse tehnologii de vârf așteptate să modeleze viitorul nostru, cum ar fi AI, rețelele 5G și 6G și Internetul Lucrurilor (IoT). Este estimat că expoziția din acest an va atrage aproximativ 100.000 de participanți, cifră comparabilă cu numărul de participanți dinaintea pandemiei.

Samsung Electronics își așteaptă vizitatorii la standurile sale din Hala 2 și 3, oferindu-le o privire mai atentă asupra afacerilor sale mobile, de rețea și de semiconductori. În special, designul mult așteptat al Galaxy Ring – prezentat în premieră în cadrul Galaxy Unpacked 2024 în luna ianuarie precedentă – este expus pentru prima dată publicului.

Samsung Newsroom a inspectat aceste standuri pentru a descoperi exact ce atrage atâția vizitatori și a vizitat Galaxy Experience Space, amplasat la Plaça de Catalunya, în inima Barcelonei.

Odată cu deschiderea porților MWC pe 26 februarie, standul Galaxy de 1.745 de metri pătrați la locul de desfășurare a expoziției Fira Gran Via s-a umplut cu participanți, inclusiv media, parteneri din industrie și experți. Toți erau dornici să pună mâna pe seria Galaxy S24 – denumită „telefonul AI” – dezvăluită în luna precedentă și să fie printre primii care văd designul Galaxy Ring cu propriii ochi.

Zona Galaxy AI oferă participanților o experiență intuitivă a celor mai noi caracteristici inovatoare ale Samsung, inclusiv Live Translate, care permite utilizatorilor să depășească barierele lingvistice chiar și în timpul convorbirilor telefonice; Circle to Search, oferind utilizatorilor posibilitatea de a căuta un obiect pe care-l văd într-o fotografie sau videoclip pur și simplu apăsând butonul de acasă și trasând un cerc în jurul obiectului; Note Assist, care generează rezumate scurte ale textelor lungi; și Generative Edit, care permite utilizatorilor să editeze fotografii ca un profesionist.

Standul Samsung include, de asemenea, o zonă special desemnată unde vizitatorii pot experimenta performanța camerei seriei Galaxy S24. O cameră întunecată, cu jaluzele care opresc lumina, demonstrează potențialul caracteristicii noi Nightography a seriei și al motorului ProVisual alimentat de AI, care se laudă cu stabilitate îmbunătățită la realizarea fotografii sau filmării videoclipurilor.

În plus, standul Samsung oferă participanților oportunitatea de a experimenta noua serie Galaxy Book4 și caracteristicile sale de conectivitate. De asemenea, cu cele mai noi caracteristici AI Galaxy care vin la seria Galaxy S23 prin actualizare de software, aceste telefoane au fost, de asemenea, expuse, astfel încât participanții să poată experimenta inovațiile Samsung pe modelele anterioare.

În mijlocul unei mari excitații înaintea dezvăluirii Galaxy Ring la MWC 2024, mass-media globală și participanții erau nerăbdători să exploreze cel mai recent produs Samsung.

Cu dimensiunile sale reduse, pline de tehnologii inovatoare Samsung, Galaxy Ring oferă perspective integrate pe baza datelor de sănătate colectate pe parcursul zilei și nopții. În timp ce Galaxy Ring încă nu a fost lansat, atrage deja audiențe cu cele trei opțiuni de culoare – negru, aur și argint – și cele nouă dimensiuni diferite.

Între timp, Galaxy Experience Space, situat la Plaça de Catalunya în centrul Barcelonei, a atras mulți vizitatori, care așteptau cu nerăbdare să experimenteze Galaxy AI căutând, traducând, rezumând și editând în moduri neverosimil de inovatoare.

Galaxy Experience Space funcționează începând cu 15 februarie și va rămâne deschis până pe 29 februarie, ultima zi a MWC 2024.