nothing earbuds
EarBuds

ChatGPT vine pe căștile de la Nothing.

Instrumentul AI popular va fi în curând la doar un gest distanță pe căștile de la Nothing – atât timp cât folosești și un telefon de la Nothing, desigur.

Nothing a anunțat că își propune să integreze mai profund ChatGPT cu smartphone-urile și căștile sale. Această mișcare va oferi clienților companiei acces mai rapid la serviciu. „Prin noua integrare, utilizatorii cu cel mai recent sistem de operare Nothing și ChatGPT instalat pe telefoanele lor Nothing vor putea să vorbească pentru a accesa cel mai popular instrument AI pentru consumatori din lume direct de pe căștile Nothing”, a scris compania într-o postare pe blog. Și da, noile căști Nothing Ear și Ear (a) sunt ambele suportate.

Reprezentanta Jane Nho mi-a spus prin email că „implementarea graduală a integrării va începe pe 18 aprilie cu Phone 2, urmată de Phone 1 și Phone 2A în săptămânile următoare”. Odată ce actualizarea va fi disponibilă, vei putea interoga ChatGPT folosind căștile companiei. Asta înseamnă că vei putea selecta ChatGPT ca asistent digital preferat pentru căștile Nothing. Cât de bine va funcționa acest lucru în practică? Vom afla curând.

Oricum, planurile companiei nu se opresc aici. Postarea de pe blog spune că „Nothing va îmbunătăți, de asemenea, experiența utilizatorilor de smartphone-uri Nothing în Nothing OS prin înglobarea unor puncte de intrare la nivel de sistem pentru ChatGPT, inclusiv partajarea capturilor de ecran și widget-uri stilizate Nothing”.

Știrea vine după ce o nouă categorie de gadgeturi AI a avut un început stângaci cu Humane AI Pin; Rabbit R1, de 199 de dolari, va urma curând când va fi lansat în următoarele săptămâni.