Festivalul Fanilor Xiaomi 2024 Anuntat in Aprecierea Fanilor Xiaomi
Tehnologie

Festivalul Fanilor Xiaomi 2024 Anuntat in Aprecierea Fanilor Xiaomi

Pe 25 martie 2024, la Beijing, CHINA – Xiaomi a anunțat recent Festivalul Anual al Fanilor Xiaomi (XFF) din 2024. Desfășurat în fiecare an în ziua fondării companiei, pe 6 aprilie, acest eveniment este o celebrare comună între Xiaomi și fanii săi din întreaga lume, cu promoții și activități exclusive în semn de apreciere pentru sprijinul lor. Cu ocazia celei de-a 14-a aniversări a fondării companiei, festivalul din acest an va purta tema „Momentul nostru iconic”, încurajând fanii să-și amintească momentele petrecute împreună, în timp ce anticipă altele noi care vor veni.

Un dispozitiv special pentru o ocazie specială

În semn de comemorare a XFF din acest an, Xiaomi introduce Ediția Specială Xiaomi Fan Festival a Redmi Note 13 Pro+ 5G pentru a se alătura gamei sale Redmi Note 13 Series. Acest dispozitiv exclusiv se distinge prin finisajul său din spatele Mystic Silver, decorat cu logo-ul Festivalului Fanilor Xiaomi. Creat printr-un proces de design intricate, CMF-ul din spate include o bază de film de argint, acoperită cu sticlă. Pe acesta, dispozitivul prezintă un logo supermeticulos realizat folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect refractiv, care face ca logo-ul să prindă viață cu un joc mesmerizant de lumină și umbră.

Încapsulat într-o cutie exclusivă cu embosare argintie și logo, Ediția Specială Xiaomi Fan Festival vine cu un tapet exclusiv care completează spatele metalic al dispozitivului, în plus față de o varietate de stickere tematice Festivalului Fanilor Xiaomi, permițând utilizatorilor să creeze propriul lor model de logo unic. Această colecție nu numai că sărbătorește priceperea tehnologică a Xiaomi, dar oferă și fanilor o modalitate tangibilă de a se conecta cu marca, transformând dispozitivul ediție specială într-un suvenir prețios al Festivalului Fanilor Xiaomi.

Ediția Specială Xiaomi Fan Festival va fi disponibilă pentru precomandă în țările și regiunile participante începând cu data de 29 martie 2024. Din cauza disponibilității limitate a acestui dispozitiv și în semn de apreciere pentru fanii de bază ai Xiaomi, o mică cantitate de coduri F vor fi distribuite unui norocos câțiva pentru a beneficia de privilegiile de cumpărare prioritare.

Turul exclusiv al campusului în aprecierea fanilor de bază Xiaomi

Anul acesta, Festivalul Fanilor Xiaomi nu numai aduce produse noi pe scenă, ci oferă și o oportunitate unică pentru unii fani selectați să participe la o activitate specială. Un grup de fani de bază selectați vor vizita Campusul Global Xiaomi pe 12 aprilie, unde vor avea șansa să facă un tur al Laboratoarelor Xiaomi și să experimenteze unele dintre produsele inovatoare ale companiei.

Istoria Festivalului Fanilor Xiaomi

Prima dată organizat în 2012, cu ocazia celei de-a doua aniversări a fondării companiei, Festivalul Fanilor Xiaomi (XFF) a devenit o sărbătoare anuală pe 6 aprilie pentru a exprima aprecierea față de fanii Xiaomi.

XFF a început în China Continentală, înainte de a fi introdus în India și Indonezia în 2015, și, în cele din urmă, de a intra pe piețele europene în 2018. Acum se extinde în peste 40 de țări și regiuni din întreaga lume.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe Bursa din Hong Kong pe 9 iulie 2018. Xiaomi este o companie de electronice de consum și producție inteligentă cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT în centrul său.

Îmbrățișând viziunea noastră de „Faceți prieteni cu utilizatorii și fiți cea mai tare companie în inimile utilizatorilor”, Xiaomi urmărește continuu inovația, experiența utilizatorului de înaltă calitate și eficiența operațională. Compania construiește în mod relentless produse uimitoare cu prețuri corecte pentru a permite tuturor din lume să se bucure de o viață mai bună prin tehnologia inovatoare.

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii de smartphone-uri din lume. În septembrie 2023, MAU-ul MIUI a atins aproximativ 623 de milioane la nivel global. Compania a stabilit, de asemenea, cea mai importantă platformă de consum AIoT (AI+IoT) din lume, ajungând la aproximativ 699 de milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa (excluzând smartphone-urile, laptopurile și tabletele) până la 30 septembrie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în mai mult de 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, Xiaomi a fost inclusă în lista Fortune Global 500 pentru al cincilea an la rând, ocupând locul 360.

Xiaomi face parte din Indicele Hang Seng, Indicele Hang Seng China Enterprises, Indicele Hang Seng TECH și Indicele Hang Seng China 50.