Calatoriile tocmai au devenit mult mai inteligente, datorita Samsung Galaxy S24.
Tehnologie

Calatoriile tocmai au devenit mult mai inteligente, datorita Samsung Galaxy S24.

Călătoritul poate fi adesea plin de provocări neașteptate, dar acum este mult mai simplu. Seria Samsung Galaxy S24, care integrează tehnologia Galaxy AI, poate fi privită ca un ghid personal de călătorie, disponibil în propriul tău buzunar, făcând întreaga experiență mai fluentă și mai ușor de abordat.

Dacă ai în plan să petreci un weekend la Paris, cu atât mai mult cu cât orașul este și gazda Jocurilor Olimpice de vară din 2024, experiența poate deveni și mai captivantă. În cele ce urmează, voi detalia cum Galaxy AI poate facilita călătoria în fiecare etapă, începând de la planificare și comunicare eficientă, până la descoperirea culturilor locale și crearea unor amintiri de neuitat.

Cu aproximativ trei luni înainte de călătorie, poți începe prin a crea un itinerar de trei zile, inteligent și bine pus la punct. Cu ajutorul tehnologiei AI, poți evita indecizia în privința destinațiilor și poți răspunde rapid la întrebarea „Unde ar trebui să merg?”.

Să presupunem că, navigând pe rețelele de socializare, dai peste o fotografie ce ilustrează o expoziție din Muzeul d’Orsay din Paris, care îți atrage atenția. În loc să schimbi între diferite aplicații pentru a afla mai multe, poți folosi funcția Circle to Search with Google a Galaxy S24 (disponibilă începând cu 31 ianuarie), care îți permite să cauți rapid ceea ce vrei, fără a părăsi aplicația. Cu ajutorul acestei funcții, poți desena un cerc în jurul elementului de interes, iar aparatul va furniza rapid informații relevante despre acesta.

Această caracteristică îți poate oferi, de asemenea, o sinteză detaliată bazată pe inteligența artificială, astfel încât să poți înțelege mai bine conceptele sau subiectele căutate. Prin urmare, chiar și cu mult timp înainte de a pleca în călătorie, tehnologia AI îți poate oferi un suport valoros în pregătirea și planificarea acesteia.


ZIUA UNU: Faci conexiuni peste barierele lingvistice, mulțumită propriului tău translator de buzunar. În timp ce te instalezi în hostel, ai dorința să cunoști alți oameni și să primești sfaturi despre locurile de vizitat și restaurantele din zonă. Cu toate acestea, călătoriile pot fi copleșitoare dacă nu vorbești limba locală. În zona de lounge a hostelului, utilizezi funcția Interpreter a Galaxy S24 pentru a evita diferențele de limbă și a discuta în timp real și față în față cu ceilalți călători, întrebându-i despre recomandări locale. Pe ecran, partea ta de conversație este tradusă pentru interlocutorul tău, iar partea lui este tradusă pentru tine.

După ce ai stabilit să te întâlnești cu noii tăi prieteni pentru cină pe malul Senei, folosești funcția Message Translate a Chat Assist pentru a rămâne în legătură pe parcursul zilei și a sincroniza întâlnirea perfect. Prin combinarea Message Translate cu instrumentul Writing Style al Chat Assist, poți ajusta automat mesajele tale pentru a te asigura că folosești un ton prietenos în locul unuia formal, care poate fi perceput greșit.

Datorită inteligenței artificiale mobile, călătoriile devin o experiență mai socială, permițându-ți să stabilești conexiuni semnificative peste barierele lingvistice în timp real – voilà!

ZIUA DOI: Explorezi gastronomia și cultura locală, ghidat de propriul tău agent de călătorie digital. Chiar și cele mai bine planificate vacanțe pot întâmpina mici probleme, însă cu ajutorul inteligenței artificiale mobile, ești pregătit.

Dacă îți dai seama că ai rezervat biletele pentru expoziție la Musée d’Orsay pentru o zi greșită, poți suna la biroul de bilete având siguranța că nu este necesar să vorbești franceza.

Cu suport pentru 13 limbi la lansare, Live Translate elimină stresul comunicării într-o altă limbă. Galaxy S24 este primul telefon care oferă traducere de apel în timp real, bidirecțională, în cadrul aplicației native de apeluri. Atunci când suni la muzeu, aplicația de apeluri îți oferă opțiunea de a lansa Live Translate, care oferă traduceri text și audio instant.

Funcția funcționează și pentru persoana de cealaltă parte a firului, indiferent dacă folosește un dispozitiv Galaxy, permițându-ți să reprogrammezi biletele cu ușurință și să pleci pentru o zi plină de artă și cultură.

ZIUA TREI: Pe măsură ce călătoria ta se apropie de final, telefonul tău alimentat de AI te ajută să îți îmbunătățești fotografiile de vacanță. În curând, savurezi ultima ta prăjitură cu ciocolată într-o brutărie de la Aeroportul Charles de Gaulle, reflectând asupra weekendului prea scurt petrecut în Orașul Luminilor.

Vrei să trimiți prietenilor din hostel o fotografie de grup în fața Turnului Eiffel, dar fotografia făcută de un trecător entuziast are o compoziție greșită. Turnul Eiffel este înclinat, iar grupul tău este poziționat într-o parte în loc să fie în centru. Cu Generative Edit, poți corecta aceste probleme în doar câteva atingeri.

Atunci când rotești imaginea pentru a îndrepta monumentul emblematic al Franței, Generative Edit completează golurile din colțuri folosind tehnologia inteligentă de extindere, fără a tăia din imagine. În plus, selectezi grupul și îl muți în centrul imaginii, iar Generative Edit completează spațiul liber în mod automat.

Cu Galaxy S24 alături de tine, inteligența artificială mobilă nu va schimba doar aspectele practice ale călătoriei, ci te va influența și pe tine în moduri semnificative, încurajându-ți explorarea, facilitând interacțiunile autentice cu localnicii și făcând lumea să pară mai accesibilă și mai plină de posibilități decât oricând.