One UI 6.1 Aduce Galaxy AI de pe Seria S24 pe și Mai Multe Dispozitive Galaxy
Tehnologie

One UI 6.1 Aduce Galaxy AI de pe Seria S24 pe si Mai Multe Dispozitive Galaxy

Samsung Electronics a făcut un anunț major astăzi, evidențiind disponibilitatea actualizării software One UI 6.1, care aduce cu sine Galaxy AI pe și mai multe dispozitive din gama Galaxy. Acest lucru reprezintă o veste entuziasmantă pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete, deoarece vor avea acces la experiențele premium de inteligență artificială, inițial lansate pe seria Galaxy S24.

Cu One UI 6.1, Galaxy AI va fi extins către o serie de dispozitive, inclusiv seria Galaxy S22, telefoanele pliabile Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4, precum și tabletele din seria Galaxy Tab S8. Această expansiune marchează o mișcare strategică a Samsung de a democratiza tehnologiile AI și de a le face accesibile unui număr și mai mare de utilizatori din întreaga lume.

Prin această actualizare, Samsung aduce în mâinile utilizatorilor din întreaga lume o suită impresionantă de caracteristici ale Galaxy AI. Acestea includ Circle to Search cu Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și AI-Generated Wallpaper. Cu aceste instrumente la dispoziție, utilizatorii vor experimenta o comunicare și o productivitate fără precedent pe dispozitivele lor Galaxy.

O Comunicare Fluidă și Productivitate Îmbunătățită

Galaxy AI redefinește modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele lor mobile. Cu Interpreter, de exemplu, comunicarea în timpul călătoriilor internaționale devine mult mai ușoară, deoarece poate traduce discursul în text pe ecranul împărțit al dispozitivului. De asemenea, Live Translate oferă traduceri instantanee de voce și text în timpul apelurilor telefonice, eliminând barierele lingvistice.

În plus, caracteristici precum Circle to Search cu Google și Browsing Assist fac căutarea și navigarea pe internet mai intuitive și mai eficiente. Note Assist și Transcript Assist simplifică sarcinile de organizare, permițând utilizatorilor să creeze rezumate precise ale întâlnirilor și traduceri ale documentelor cu ușurință.

Lansarea One UI 6.1 și extinderea Galaxy AI pe o gamă mai largă de dispozitive Galaxy reprezintă un pas important în direcția creării unei experiențe mobile mai integrate, inteligente și accesibile pentru utilizatori din întreaga lume.