Reconceptualizand Conectivitatea: Xiaomi Lanseaza Ecosistemul Inteligent
Tehnologie

Reconceptualizand Conectivitatea: Xiaomi Lanseaza Ecosistemul Inteligent „Human x Car x Home” la MWC 2024

Barcelona, Spania, 26 februarie 2024 – Xiaomi a prezentat astăzi pe piețele globale noul său ecosistem inteligent „Human x Car x Home” la MWC Barcelona 2024, redefinind limitele integrării tehnologiei. Xiaomi SU7, care servește ca un element integral al ecosistemului inteligent „Human x Car x Home”, a debutat pe scena internațională, oferind o privire asupra viziunii pionieratului Xiaomi pentru un viitor inteligent în care toate nevoile utilizatorilor sunt îndeplinite în mod transparent în cadrul unui singur ecosistem inteligent.

„La Xiaomi, tehnologia va fi întotdeauna centrată pe umanitate. Inovația noastră este proiectată în primul rând pe baza nevoilor utilizatorilor noștri. Ecosistemul „Human x Car x Home” îmbodiează acest lucru, angajamentul nostru de a oferi experiențe cuprinzătoare, mai bine conectate. Integrând oamenii, mașinile și casele, ne propunem să creăm o conectivitate de la un capăt la altul dincolo de orice este disponibil astăzi”, a declarat Daniel Desjarlais, Director de Comunicare la Xiaomi International. „Invităm participanții la MWC să descopere de la prima mână cum viziunea Xiaomi transformă conceptele futuriste în realități, schimbând modul în care ne conectăm.”

Au fost expuse, de asemenea, noul Xiaomi 14 Series și Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, împreună cu o varietate de dispozitive AIoT avansate pregătite să ridice experiența de viață inteligentă. Aria de Tehnologie Imagistică Xiaomi oferă o privire de aproape asupra integrării tehnologiei de lentile de vârf a Leica în smartphone-urile Xiaomi, în timp ce CyberDog 2 demonstrează portofoliul larg Xiaomi vizitatorilor.

Avansând Interconectivitatea Cuprinzătoare

Trecerea Xiaomi de la „Smartphone x AIoT”, ecosistemul inteligent „Human x Car x Home” îmbină în mod transparent dispozitivele personale, produsele pentru casă inteligentă și mașinile. Acest lucru facilitează conectivitatea fără sudură a dispozitivelor hardware, coordonarea în timp real și progresele în conducere, precum și colaborarea cu partenerii din industrie. Conceput cu o viziune de a se adapta nevoilor dvs., acest ecosistem proactiv este proiectat să se adapteze fără probleme la nevoile dvs., atât actuale, cât și viitoare.

Mai mult decât un avans tehnologic open-source, Xiaomi HyperOS prezintă inovații la nivel de sistem concepute pentru a promova colaborarea fără obstacole între dispozitive și pentru a asigura operațiuni constante în toate domeniile platformei integrate de viață inteligentă Xiaomi. Ca fundație a ecosistemului inteligent „Human x Car x Home”, integrează peste 200 de categorii de produse care cuprind 600 de milioane de dispozitive globale și acoperă mai mult de 95% din scenariile utilizatorilor. Prin colaborarea cu parteneri globali, dezvoltatori și producători, Xiaomi HyperOS va împuternici ecosistemul să deblocheze și să valorifice o gamă vastă de posibilități.

Primul produs Xiaomi EV – foarte anticipatul Xiaomi SU7, este poziționat ca un „sedan eco-tehnologic de performanță mare de dimensiuni mari” care împinge limitele în performanță, integrare în ecosistem și spațiul mobil inteligent. Împreună cu designul Xiaomi SU7, Xiaomi a dezvoltat cele cinci tehnologii de bază ale EV-ului: Motorul Electric, Bateria Integrată CTB, Turnarea sub presiune Xiaomi, Conducerea Autonomă Pilotată Xiaomi și Cabină Inteligentă. Sprijinit de o investiție monumentală de peste 10 miliarde de CNY în R&D și de o echipă globală de peste 3.400 de ingineri și 1.000 de experți tehnici în domenii cheie, Xiaomi a produs un vehicul remarcabil.

Explorând Stăpânirea Imagistică Mobilă

Xiaomi crede în inovația centrată pe om, străduindu-se să ofere experiențe fotografice mobile mai bune și mai intuitive utilizatorilor, în timp ce conduce continuu dezvoltarea domeniului imaginistic mobil. Prin parteneriatul strategic cu Leica, Xiaomi a examinat esența imaginii și a extins sfera fotografiei umane profesionale. În zona de Tehnologie Imagistică Xiaomi, Xiaomi 12S Ultra, primul smartphone dezvoltat în comun de cele două companii, este expus alături de alte smartphone-uri de top.

Parteneriatul dintre Xiaomi și Leica a atins un punct de referință semnificativ cu înființarea Institutului Optic Xiaomi-Leica, conducând progrese substanțiale în tehnologia imaginii și stabilind standarde noi pentru experiența fotografică. Noul Xiaomi 14 Series, echipat cu lentile optice Leica Summilux, este realizat meticulos cu o soluție pentru un sistem optic de nouă generație, oferind capacități fotografice de neegalat care se evidențiază în toate condițiile și scenariile.

Extinderea Excelenței în Robotică și Producție

La MWC, Xiaomi prezintă un robot cu patru picioare de ultimă generație inspirat din biologie, CyberDog 2. Cu un sistem de percepție și luare a deciziilor de fuziune care utilizează 19 senzori pentru viziune, atingere și auz, acest robot este proiectat pentru a reproduce mișcările, aspectul și interacțiunile unui câine real, exemplificând spiritul pionieratului Xiaomi și angajamentul său de a impulsiona limitele robotică. Caracterul open-source al tehnologiei sale stă la baza unui ecosistem pregătit pentru personalizare și programare, deblocând posibilități creative nelimitate pentru dezvoltatori.

În afara produselor tehnologice de pionierat, Xiaomi continuă să redefinească fabricația, poziționându-și fabrica inteligentă în avangarda inovației industriale. În aceste centre de transformare tehnologică, agilitatea, eficiența operațională și precizia apar ca principiile de bază. Înființarea Fabricii Inteligente Faza a II-a în districtul Changping din Beijing subliniază angajamentul neabătut al Xiaomi de a livra o calitate de neegalat și inovație pionierat direct la consumator.

Construind pentru un viitor durabil

Xiaomi nu este doar angajată să ofere produse și servicii de înaltă calitate și durabile utilizatorilor din întreaga lume, ci și plasează protecția mediului și dezvoltarea durabilă în centrul strategiei sale de afaceri. Xiaomi a jurat să atingă neutralitatea în carbon până în anul 2040 și a demonstrat transparență în eforturile sale de mediu prin publicarea primului său document alb privind acțiunile climatice în timpul COP28.

Aceste realizări semnificative se aliniază angajamentului activ al Xiaomi în inițiativele vitale de durabilitate, cum ar fi inițiativa GE100%, care susține adoptarea largă a energiei regenerabile și un program robust de reciclare a deșeurilor electronice. Susținând misiunea sa de a opera în mod durabil, Xiaomi a adoptat un model de economie circulară cu obiectivul de a recicla 38.000 de tone de deșeuri electronice de la 2022 la 2026. Acest efort concertat exemplifică abordarea holistică a Xiaomi în reducerea decalajului între soluțiile high-tech și sustenabilitatea mediului, remodelând rolul industriei tech în promovarea unui viitor durabil.