Xiaomi adauga o gama unica de produse inteligente pentru viata de zi cu zi in portofoliul său international AIoT.
Tehnologie

Xiaomi adauga o gama unica de produse inteligente pentru viata de zi cu zi in portofoliul său international AIoT.

Barcelona, SPANIA, 25 februarie 2024 – Xiaomi, o companie de electronice de consum și de fabricație inteligentă, recunoscută pentru smartphone-urile și hardware-ul său inteligent conectat printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a celei mai recente game de dispozitive purtabile.

Lansată împreună cu seria Xiaomi 14, este o linie excitantă de dispozitive purtabile, inclusiv Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 și Xiaomi Watch 2, toate concepute pentru a îmbunătăți experiențele pentru fiecare aspect al stilurilor de viață sportive, de sănătate și bunăstare ale utilizatorului.

Fitness-ul întâlnește moda: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă personalizare îmbunătățită, urmărire profesională a sporturilor, monitorizare cuprinzătoare a sănătății și alte funcții inteligente, oferind o experiență de utilizare excepțională care îmbină stilul cu utilitatea de zi cu zi.

Xiaomi Smart Band 8 Pro dispune de un ecran AMOLED nou mare și rectangular de 1,74″ cu o rată de reîmprospătare îmbunătățită de 60Hz și o rezoluție de 336×480 pixeli. Smartband-ul este incredibil de subțire și ușor, având doar 9,99mm grosime și cântărind doar 22,5g. Corpul său este dotat cu un cadru metalic elegant și este protejat de sticla de acoperire frontală Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un senzor de lumină care susține ajustarea automată a luminozității ambientale, asigurând că afișajul rămâne ușor vizibil în diverse condiții de iluminare.

Pentru a fi ușor de purtat și extrem de elegant, Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă curele cu eliberare rapidă pe ambele părți ale corpului bandei, permițând schimbul facil al curelelor. Este disponibil în negru sau argintiu, cu o gamă largă de materiale și culori de curele pentru a personaliza complet aspectul. Pentru a satisface preferințele individuale, Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă o selecție de peste 200 de fețe de ceas, inclusiv opțiuni tematice de jocuri care adaugă o notă distractivă de divertisment experienței tale.

Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă, de asemenea, urmărire profesională a sporturilor, cu o selecție extinsă de peste 150 de moduri de sport de ales. Pentru entuziaștii alergării, funcția inteligentă de alergare permite utilizatorilor să își seteze viteza de alergare dorită înainte de alergare, cu mementouri de ritm pentru a-i ajuta să rămână pe drumul dorit. Dispozitivul oferă, de asemenea, 10 cursuri de alergare pe încheietura mâinii, oferind îndrumare științifică și intuitivă în timpul antrenamentelor. În plus, animația de exerciții 3D încorporată oferă îndrumări vizuale clare pentru încălzire și întindere înainte de exercițiu, asigurând o pregătire mai bună pentru antrenamentul următor.

Smart band-ul este, de asemenea, echipat cu funcții de monitorizare a sănătății. Îmbunătățit cu un nou modul de monitorizare a ritmului cardiac pe 4 canale, tehnologia avansată utilizează mai mulți senzori pentru a monitoriza continuu ritmul cardiac pe tot parcursul zilei, înregistrând date de sănătate în timp real.

Xiaomi Smart Band 8 Pro integrează o baterie de 289mAh, oferind o longevitate a bateriei cu 23% mai mare în comparație cu predecesorul său. Cu utilizare tipică, poate dura până la 14 zile, depășind generația anterioară cu încă 2 zile și asigurând utilizare prelungită fără reîncărcare frecventă. Smart band-ul include, de asemenea, poziționare GNSS integrată, permițând utilizatorilor să fie conștienți de locația lor, chiar și fără telefon. În plus, Xiaomi Smart Band 8 Pro certificat 5ATM este echipat cu o gamă largă de instrumente utile, cum ar fi asistentul vocal Alexa și funcția „găsire telefon mobil”, adăugându-se confortul vieții zilnice a utilizatorilor.

Acces la stil: Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 este un ceas inteligent multifuncțional cu un design clasic de ceas, capabil să îndeplinească atât nevoile de modă, cât și pe cele practice ale utilizatorului.

Cu un ecran AMOLED rotund mare de 1,43″, cadru ușor din aliaj de aluminiu, Xiaomi Watch S3 aduce aminte de designurile clasice de ceasuri. Xiaomi Watch S3 oferă utilizatorilor un nou nivel de personalizare, cu bezeluri și curele interschimbabile. Rotiți bezelul și utilizatorii pot fixa în loc și afișa un cadran unic exclusiv acelui bezel în ecranul de start. Ceasul suportă, de asemenea, cheia auto de portret, permițând utilizatorilor să încorporeze date informative în fotografiile lor de portret pentru a crea un cadran de ceas personal unic, în plus față de peste 180+ fețe de ceas gratuite.

Xiaomi Watch S3 oferă o performanță superioară și o experiență îmbunătățită pentru utilizatori datorită noului sistem Xiaomi HyperOS, care oferă conexiuni mai rapide și o mai bună sincronizare a informațiilor. Ceasul dispune de o durată ultra-lungă a bateriei, capabilă să dureze până la 15 zile pentru a ține utilizatorul în mișcare. De asemenea, se încarcă rapid, oferind până la două zile de utilizare cu doar o încărcare de 5 minute. Utilizatorii pot, de asemenea, să deblocheze alte caracteristici noi pe Xiaomi Watch S3, cu o funcție care permite utilizatorilor să efectueze operațiuni personalizate cu o singură mână. Prin diferite mișcări ale încheieturii mâinii, utilizatorii pot controla telefonul, cum ar fi respingerea apelurilor, verificarea vremii sau realizarea de fotografii.

Când vine vorba de urmărirea sportivă, Xiaomi Watch S3 oferă peste 150 de moduri de sport pentru utilizatori să aleagă. Printre ele, noile moduri de sporturi de iarnă sunt disponibile pentru prima dată pe versiunea globală a Xiaomi Watch S3. Utilizatorii pot experimenta cel mai bine modul de schi cu performanță îmbunătățită a recepției antenei și o precizie îmbunătățită a poziționării prin dual-band GNSS L1+L5, oferind poziționare precisă. În plus, oferă 10 cursuri diferite de alergare pentru a asista alergătorii de diferite niveluri să-și optimizeze performanța, indiferent dacă își propun să-și crească rezistența sau să ardă grăsime.

Ceasul inteligent oferă, de asemenea, capacități avansate de monitorizare a sănătății, inclusiv un modul de monitorizare a ritmului cardiac pe 12 canale, care măsoară ritmul cardiac mai precis decât generațiile anterioare de dispozitive. Dispozitivul include, de asemenea, o funcție de monitorizare a somnului. Ca o adiție distractivă, după ce poartă ceasul timp de șapte zile consecutive, acesta generează un „animal de somn” care reprezintă cel mai bine starea de somn a utilizatorului pe baza modelului de somn de 7 zile.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 și Xiaomi Watch 2 vor fi disponibile pentru vânzare prin canalele oficiale Xiaomi.

Xiaomi Smart Band 8 Pro: prețul de vânzare începe de la 69 EUR

Xiaomi Watch S3: prețul de vânzare începe de la 149 EUR

Xiaomi Watch 2: prețul de vânzare începe de la 199 EUR

Imaginile produsului sunt disponibile aici: Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 și Xiaomi Watch 2.

Greutatea de 22,5 g reprezintă greutatea doar a corpului benzii, fără curea. Grosimea de 9,99 mm, excluzând monitorul de ritm cardiac. Datele sunt obținute din laboratoarele interne Xiaomi.

Disponibilitatea variază în funcție de piață.

Fețele de ceas sunt disponibile în magazinul de fețe de ceas. Utilizatorii pot aplica fețe de ceas prin telefon.

Încălzirea ghidată este disponibilă doar pentru anumite moduri sportive.

Acest produs și caracteristicile sale nu sunt concepute în scopuri medicale și nu sunt destinate să prevadă, să diagnosticheze, să prevină sau să vindece vreo boală.

Datele sunt obținute din laboratoarele interne Xiaomi. Datele privind durata de viață a bateriei se bazează pe modul de utilizare tipic, testat de laboratoarele interne Xiaomi. Rezultatele reale pot varia. Clasificarea rezistenței la apă 5ATM se bazează pe standardul ISO 22810:2010. Rezultatele reale pot varia.

Cadranele personalizate, efectele și efectele sonore pot fi activate doar atunci când sunt aliniate și instalate corect conform poziției punctelor de marcaj indicate în manualul de instrucțiuni și ghidul utilizatorului și nu vor fi eficiente în modul de nu deranja.

Doar telefoanele alimentate de Xiaomi HyperOS suportă funcția de cadran de ceas de portret.

În modul de utilizare tipic, dispozitivele cu Xiaomi HyperOS suportă 15 zile. Datele privind durata de viață a bateriei se bazează pe modul de utilizare tipic, testat de laboratoarele interne Xiaomi. Rezultatele reale pot varia.

Funcția de gest nu va funcționa în următoarele moduri: Modul de somn, Modul DND, Modul Saver, Modul AOD și când dormi.

Funcția de previzualizare a fotografiilor este suportată doar pe Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T; în timp ce funcția de previzualizare a videoclipurilor este suportată doar pe Xiaomi 14 Ultra și Xiaomi 14.