Xiaomi lanseaza Redmi A3: Designul elegant intalneste un ecran mare, cu rata mare de reimprospatare
Tehnologie

Xiaomi lanseaza Redmi A3: Designul elegant intalneste un ecran mare, cu rata mare de reimprospatare

Beijing, CHINA, 21 februarie 2024 – Xiaomi a anunțat astăzi lansarea lui Redmi A3, cea mai nouă adăugire la familia de smartphone-uri Redmi din gama de intrare. Cu un design elegant, un ecran mare, cu rată mare de reîmprospătare, o cameră duală AI și multe altele, Redmi A3 ridică experiența utilizatorului de smartphone-uri sub 100 USD la noi culmi de funcționalitate și eleganță.

Punând stilul în centrul atenției, Redmi A3 abordează preferințele utilizatorilor care caută un design din sticlă elegant și accesibil, precum și pe cele ale celor care preferă o finisare mai sobră. Sub lumină puternică, panoul din spate al modelului Midnight Black este proiectat să semene cu stelele din cerul nopții, în timp ce varianta Star Blue reflectă un luciu asemănător curcubeului, emanând sofisticare și clasă. Redmi A3 este disponibil și în culoarea Forest Green¹, cu un design mat, texturat, rezistent la amprente, care emană raționalitate și rafinament.

Toate modelele Redmi A3 prezintă un deco cameră circular, fin detaliat, care prezintă un luciu diferit în funcție de unghiul de refracție și mediul de iluminare. În plus, cu un corp ultra-subțire de 8,3mm² pentru o senzație excelentă în mână, Redmi A3 se simte solid, elegant și proiectat pentru confort optim.

Redmi A3 aduce conținut video și social media înalt-definiție cu un ecran HD+ de 6,71 inch, ce oferă o rată de reîmprospătare de până la 90Hz³, pentru o experiență imersivă și fluidă care sfidează prețul său. Durabilitatea ecranului este asigurată cu protecție Corning® Gorilla® Glass 3, în timp ce protecția îmbunătățită a ochilor este oferită de DC dimming, care reduce expunerea la lumină albastră și la oscilații în general.

Utilizatorii cu buget redus pot totuși să se bucure de sistemul de cameră duală AI îmbunătățit cu o cameră principală de 8MP susținută de o lentilă auxiliară ce permite realizarea de fotografii portret uluitoare. Utilizatorii pot profita și de funcția filmCamera, care le permite să previzioneze scenele folosind mai multe efecte de filtru în timp real înainte de a face fotografia, o caracteristică anterior exclusivă pentru dispozitivele Redmi Note. O cameră frontală de 5MP este consolidată de un embellisher care netezește tonul pielii și un inel de lumină moale care luminează selfie-urile în condiții de lumină scăzută.

S-a depus fiecare efort pentru a asigura o experiență de utilizare fiabilă, Redmi A3 suportând caracteristici avansate de securitate care includ atât deblocarea facială⁴, cât și deblocarea prin amprentă prin intermediul unui senzor de amprentă montat lateral, rapid și receptiv. Dotat cu un jack pentru căști de 3,5mm, Redmi A3 este, de asemenea, echipat cu un port de încărcare USB Type-C de 10W⁵. Echipat cu o baterie mare de 5000mAh (tip), Redmi A3 va ține pasul cu utilizatorii pe tot parcursul zilei și mai mult, oferind până la 29 de ore de timp de convorbire⁶ și până la 17 ore de redare video⁶. Redmi A3 a fost de asemenea testat riguros pentru a oferi o durabilitate fizică remarcabilă, completând testarea cu role (300 de ori)⁶ și testarea de durabilitate a USB-ului (10.000 de ori)⁶.

Livrand performanță și eficiență energetică suficientă, Redmi A3 este alimentat de un procesor octa-core MediaTek Helio G36, și este disponibil în configurații de memorie și stocare 3GB+64GB și 4GB+128GB. Tehnologia de memorie extinsă extinde RAM-ul disponibil până la 8GB⁷, asigurând încărcarea și comutarea rapidă a aplicațiilor, în timp ce spațiul suplimentar de stocare a datelor este disponibil prin intermediul unui slot microSD, care suportă carduri microSD de până la 1TB⁸.

Redmi A3 este disponibil în culorile Midnight Black, Star Blue și Forest Green¹, în configurații de memorie și stocare 3GB+64GB și 4GB+128GB, și va fi disponibil începând de la 89 USD. Prețurile variază în funcție de regiune.